Ga toch net een stapje verder dan in de sportschool

Ga toch net een stapje verder dan in de sportschool

Je houdt best veel van sporten: je bent toch wel minstens vier keer per week in de sportschool te vinden, de marathon van Rotterdam heb je er inmiddels wel op zitten en eigenlijk wil je wel verder: denk bijvoorbeeld aan de marathon van Boston. Maar hoe dan ook je wil meer. Een prachtige manier om te beginnen is met een eigen fitnessruimte, dus op naar de fit winkels, we gaan fitnessapparatuur inslaan.

  • Speur naar de juiste deals

Je hoeft niet per direct een complete fitnessruimte te hebben: je sportschoolabonnement kost namelijk minder dan wat je kan besparen door op de de juiste aanbiedingen te wachten. Dus: houdt je ogen open voor de beste deals terwijl je jouw droomfitnessruimte samenstelt, als je op deals wacht kan je namelijk met hetzelfde budget een paar extra machines aanschaffen.

  • Zoek wel naar kwaliteit

Niet ieder merk is Life Fitness, dus het is belangrijk dat je onderzoek doet naar de fitnessapparatuur die je koopt. Als nog geen idee hebt over de prestaties van een bepaald merk is het enorm aan te raden om eerst de showroom van een handelaar in fitnessapparatuur te bezoeken, het kost misschien een beetje moeite, maar het kost wel veel minder moeite dan het terugsturen van fitnessapparatuur je zou kosten. Het zijn namelijk vrij zware machines en om dat nou helemaal naar het postkantoor te slepen? Liever niet eigenlijk. De prestaties op de lange termijn zijn wat minder makkelijk in een showroom te testen, daarom raden we je aan om reviews van anderen te lezen.

  • Bewaar wel een gezonde routine

Nu is het zo dat je in de sportschool sport, en thuis relaxed, maar als je de sportschool naar huis haalt bestaat het gevaar dat je je helemaal kapot gaat sporten. Probeer er daarom op te letten dat je jezelf niet kapot sport omdat je elk kleine beetje lege tijd op gaat vullen met sport: er moet altijd nog tijd blijven om lekker op de bank te hangen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *